Aktuellt

Romanverkstad i Paris

14-18 oktober 2024

Romanverkstad
Varje dag kl. 10-13 har vi avancerad romanverkstad som vi anpassar efter ditt skrivprojekt. 

Vi kommer att hålla till i en fantastisk lägenhet vid Canal Saint Martin. 
Eget skrivande
På eftermiddagarna finns tid för eget skrivande. Vi rekommenderar gärna inspirerande bokkaféer och andra litterära platser. 


Skrivcoaching
Du kan lägga lägga till 45 min individuell coaching av 5 000 ord före eller efter romanverkstaden.
Lunch och middag
Kl. 13 är det dags för lunch till självkostnadspris.  På kvällarna äter de som vill gemensam middag på klassiska litterära och parisiska restauranger. 
Litterära upptäcktsfärder
På eftermiddagarna eller tidig kväll går vi på litterära och kulturella upptäcktsfärder i Paris.  

Vi planerar även för ost- och vinprovning, picknick vid Seine,  kulinarisk smaksensation på en av de klassiska Bouillon-restaurangerna i art déco-stil samt andra spännande upplevelser. 

Skriv i Paris

Avancerad romanverkstad i Paris är kursen för dig som har kommit långt i ditt skrivande och som har ett romanprojekt på gång. 

Kursledare är Ann Ljungberg och Helena Hansen, som båda har lång erfarenhet av att arbeta med texter och att hålla workshops och kurser i skrivande.

Observera att platsantalet är begränsat. 

Pris: 12 500 SEK inkl. 25 % moms. 


Villkor

 Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas till annan deltagare. Om avbokning sker senast 1 augusti återbetalas 50 % av anmälningsavgiften. Om avbokning sker senast 14 september återbetalas 10 % av kurspriset. Från 4 oktober återbetalas 0 % av kurspriset, såvida du inte kan uppvisa läkarintyg.  
Sök